עוגת גבינה אפויה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

מצרכים:
•250 גרם גבינה לבנה 5%.
•3 כפות קורנפלור
•20 גרם פודינג לייט בטעם וניל
•3 ביצים שלמות + לבן ביצה
•כפית אבקת אפייה
•3 שקיות סוכרזית
•כפית מיץ לימון

אופן ההכנה:
•להקציץ 4 חלבוני ביצה עם האבקת אפייה.
•להוסיף את שאר המרכיבים.
•לשמן בתרסיס תבנית אינגליש קייק.
•לשפוך את התערובת לתבנית.
•להכניס לתנור על 160 מעלות לכ-45 דקות עד השחמה.

*ערכים תזונתיים לכל העוגה(!):
740 קלוריות
58 גרם פחמימה
53 גרם חלבון
32 גרם שומן

תחלקו למספר הפרוסות שתרצו, ואחר כך תחלקו את הערך הקלורי למספר הפרוסות על מנת לקבל את הערך התזונתי לפרוסה

חצי עוגה = מנת חלבון + מנת פחמימה

תודה רבה!

השאלון נשלח בהצלחה