מצרכים ל-7 מגנומים:
3 גביעי יוגורט פרו 21 גרם חלבון בטעם טבעי
סקופ אבקת חלבון
ממתיק סוכרלוז
תמצית וניל (מומלץ)
קורט מלח הימלאיה
70 גרם פרוטי פבלס
אופן הכנה:
מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומשאירים 25 גרם פרוטי פבלס לציפוי.
מעבירים לתבניות מגנום ומקפיאים לשעתיים.
מרטיבים מעט את המגנומים הקפואים על מנת שהקורנפלקס שנשאר לציפוי יידבק ומצפים את המגנומים.
בתאבון 🙂
ערכים תזונתיים:
קלוריות – 749
חלבון – 90
פחמימות – 82
שומן – 5
ערכים לפי מבפ ליחידה – 0.25 מבפ חלבון + 0.5 מבפ פחמימה