דיפ גבינה מפוצץ חלבון

מצרכים:
250 גרם קוטג' 3%
חצי כפית תיבול טאקו
מלח פלפל
50 גרם שמנת סימפוניה
50 גרם גבינה צהובה 9%

אופן הכנה:
מבלנדרים הכל יחד חוץ מהגבינה המגורדת. מעבירים את התערובת לקערה, מוסיפים את הגבינה ומעבירים למיקרוגל ל 30 שניות.
*ניתן לאכול עם קרקרים או פריכיות

ערכים תזונתיים:
קלוריות – 351
חלבון – 48
פחמימה – 6
שומן – 14.5
ערכים לפי מבפ – 1.5 מבפ חלבון + 0.5 מבפ שומן

תודה רבה!

השאלון נשלח בהצלחה