גלידה דלת קלוריות עמוסת חלבון!

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

מצרכים:
•שקית ג׳לטין
•2 מעדני יוגורט פרו 20 גרם חלבון
•חצי כוס חלב שקדים בטעם וניל ללא תוספת סוכר
•חצי מנת הגשה אבקת חלבון (שוקולד מומלץ)
•2 כפות חמאת בוטנים טבעית

אופן ההכנה:
•מכינים ג׳לטין לפי הוראות ההכנה.
•מכניסים לקערה עמוקה את היוגורטים, חלב ומערבבים טוב טוב.
•כעת נוסיף את אבקת החלבון ונערבב עד שייעלמו הגושים. ברגע שהתערבב נוסיף את חמאת הבוטנים.
•מפוררים עוגיית/חטיף חלבון (עדיפות דל סוכר) אל תוך התערובת.
•מחממים את הג׳לטין שהכנו לפי ההוראות.
•מוסיפים בהדרגה לבלילה (אין צורך להשתמש בהכל, חצי יספיק).
•מקפיאים ל2-3 שעות.

*ערכים תזונתיים:
ישתנו בהתאם לכמויות שתשימו, כל אחד יכול לבחור את הכמויות שלו – אך תשמרו על היחסים קבועים. תחשבו הכל. חמאת בוטנים, ג’לטין, במידה והוספתם חטיף חלבון גם אותו והלאה והלאה. ניתן להתאים את זה לכל תפריט שאתם נמצאים בו

תודה רבה!

השאלון נשלח בהצלחה