בטטה בגריל עם מוס אבוקדו וביצה רכה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

 

מרכיבים:
חצי בטטה גדולה
40 גרם אבוקדו בינוני
30 גרם יוגורט ללא טעמים 0%
15 גרם גבינת שמנת סימפוניה
כפית חרדל דיז'ון
שן שום שלמה
ביצה שלמה
1/4 כפית מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מרתיחים ביצה למשך 6-8 דקות. מסירים מהאש ומצננים.
2. בינתיים, מערבבים במעבד מזון אבוקדו, יוגורט, גבינת שמנת, דיז'ון, שום, מלח ופלפל ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה לחלוטין.
3. מחממים מחבת גריל לא נדבקת על אש גבוהה.
4. פורסים בטטה לפרוסות בעובי של 1/4 ס"מ.
5. צולים במשך 7-10 דקות מכל צד.
6. מוציאים מהאש ומעל שמים מוס אבוקדו וביצה.
7. אופציונאלי, מפזרים מעט מלח נוסף ומגישים.

ערך תזונתי למנה:
530 קלוריות
19 חלבון
83 פחמימה
14 שומן

חצי מנה נחשבת כ
חצי מנת חלבון+ מנת פחמימה

תודה רבה!

השאלון נשלח בהצלחה