בורקס גבינות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

מצרכים:

12 דפי אורז

50 ג גבינה 9%

קוטג 3%- גביע אחד

2 ביצים

אופן ההכנה:

חותכים את הגבינה לריבועים קטנים/ מגרדים

מטגנים פטריות/בצל עם קצת תרסיס שמן, מוסיפים זעתר מלח פלפל

מערבבים עם הקוטג והגבינה הצהובה יחד עם ביצה טרופה אחת.

לוקחים דף אורז, משרים אותו כמה שניות במים עד שמתרכך. מניחים 2 דפי אורז אחד על השני מעל משטח שטוח ובמרכזו שמים את הבלילה, סוגרים מהצדדים את דף האורז ומניחים הפוך בתבנית. מורחים מעל ביצה וקצת שומשום/קצח ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד שהבורקסים משחימים.

*ערכים תזונתיים:

סהכ לבורקס (יוצא 6):90 קל', 10 חלבון, 2 פחמימה, 5 שומן.

תודה רבה!

השאלון נשלח בהצלחה