סופגניית החלומות (ללא צורך בתפיחה)

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

מצרכים:
•כוס שיבולת שועל טחונה
•חצי כף סוכר
•כף שמרים יבשים
•שקית סוכר וניל
•חצי גביע דנונה פרו
•חצי גביע גבינת טוב טעם (125 גרם)
•ביצה אחת
•1/2 כף שמן קנולה
•1/4 כפית סודה לשתייה
•כפית אבקת אפייה
•כף מים פושרים

אופן הכנה:
•חממו תנור מראש ל180 מעלות.
•בקערה גדולה שימו את השיבולת שועל.
•בצלוחית קטנה שימו את כף המים, שמרים, כף אחת מאבקת שיבולת השועל וכף סוכר. ערבבו ותנו לזה להיתפח בצד.
•הוסיפו לקערת שיבולת השועל את אבקת האפייה והסודה, לגרד לתערובת תפוז.
•הוסיפו לתערובת את היוגורט, הגבינה, והביצים.
•הוסיפו את תמיסת השמרים, שמן, וסוכר הוניל עד לקבלת מרקם אחיד.
•קחו תבנית אפייה, פרסו נייר אפיה ורססו קלות בתרסיס שמן.
•הרטיבו את הידיים מעט וכדררו כדורים קטנים בגדלים שתרצו.
•הקפידו על מרחב בתבנית מכיוון שזה הולך לתפוח.
•רססו שנית מעט ספריי שמן ולאחר מכן הכניסו לתנור ל20 דקות בערך.

ניתן להוסיף אבקת סוכר מעל, ריבה וכו. רק לחשב בערכים!

*ערכים תזונתיים לסופגנייה אחת (יוצא בערך 8):
107 קלוריות
13 גרם פחמימה
7 גרם חלבון
3 גרם שומן

1.5 סופגניות = מנת פחמימה + חצי מנת חלבון.

תודה רבה!

השאלון נשלח בהצלחה