מעדן טפיוקה עם תוספות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

מרכיבים:

פניני טפיוקה

2 כפות סוכר

כפית קינמון (לא חובה)

 

שלבי ההכנה:

  1. מכניסים חצי כוס של פניני טפיוקה(עם הנוזלים) לתוך הסיר, ומשרים אותם בטמפרטורת החדר למשך 30דק.
  2. מעלים את הסיר לגז ומביאים לרתיחה עם 2 כפות סוכר (אפשר גם כפית קינמון).
  3. לאחר שהנוזלים רתחו, להנמיך את האש ולערבב כל כמה דקות – למשך 15דק על אש נמוכה

איך יודעים שמוכן? הפנינים נעשות שקופות !

 

וזה הכל!  מקררים את המעדן, ניתן להוסיף פירות, קוקוס, גרנולה או קונרפלקס !

 

ערכים קלוריים (לכוס פתיתי טפיוקה)

550 קלוריות

130 פחמימה

 

תודה רבה!

השאלון נשלח בהצלחה