הדג האפוי המושלם (כל סוג)

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

דג אפוי בתנור:

מתכון ל4-3 מנות

מרכיבים ואופן ההכנה:

בקערה קוצצים 4 שיני שום,

גרידת לימון מלימון 1 שלם,

לסחוט 2 לימונים טריים

פלפל חריף קצוץ לפי הטעם – לא חייב

כוסברה קצוצה

בזיליקום קצוץ

טימין טרי (עדיף)

כורכום

אגוז מוסקט

מעט קארי

כפית מרק עוף

כמון

מערבבים הכל ומוסיפים 3 כפות שמן זית

בתבנית אפיה מסדרים את נתחי הדג שיש לנו בתפריט ו״מעסים״ את תערובת התבלינים לתוך הדג.

מכסים ב3-2 פרוסות לימון על כל נתח (בלי הקליפה שלא יהיה מר) ואופים על 180 בערך 13 דק.

***הערכים התזונתיים ישתנו לפי סוג הדג שתבחרו.

תודה רבה!

השאלון נשלח בהצלחה